fbpx
Pretecho – Echobureau Het Kleine Wonder Den Bommel

Pretecho – Echobureau Het Kleine Wonder Den Bommel

Pretecho Den Bommel

Average Reviews

Foto\'s

Info

Inhoudsopgave

Een pretecho bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel

Je bent van harte welkom voor een pretecho bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel. Je kunt op een ontspannen manier professionele pretecho’s laten maken. Het team van vaste en flexibele echoscopisten is ervaren en gekwalificeerd om je goed uit te leggen wat je ziet.

Boek direct jouw pretecho bij Echobureau Het Kleine Wonder

Pretecho in Den Bommel bij Echobureau Het Kleine Wonder: Wat zijn de mogelijkheden?

Voor een pretecho in Den Bommel kun je bij Echobureau Het Kleine Wonder terecht voor diverse pretecho’s, zodat jij gedurende je gehele zwangerschap van je aanstaande kleintje kunt genieten. Bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel kun je terecht voor de volgende pretecho’s: 

De vroege echo noemt men ook wel de 7 weken echo, omdat je vanaf dan het hartje kan zien kloppen. Het is echter mogelijk om tot 12 weken gebruik te maken van deze pretecho. Voor deze echo heb je geen verwijzing van de verloskundige nodig. Het komt wel eens voor dat de pretecho niet lukt, omdat de baby er bijvoorbeeld net niet goed voor ligt.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 7 weken echo

Je fantaseert vast over namen en wilt misschien heel graag het geslacht van je kindje weten. Een geslachtsbepaling echo is hiervoor bedoeld: je komt erachter of je een jongen of meisje bij je draagt. Een mooi moment om even te spieken.

Bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel kan je vanaf de 18e week in je zwangerschap terecht voor een geslachtsbepalings echo.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de geslachtsbepaling echo

Deze pretecho kun je vanaf de 7e week tot de uitgerekende datum laten maken. Bij een 2D echo worden platte foto’s gemaakt. Leuk dus voor het plakboek of om even snel aan opa en oma te laten zien. Tijdens de echo hoor je het hartje kloppen en zie je je baby bewegen. Wil je een uitgebreider beeld? Dan kan je ook kiezen voor de 3D/4D echo.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 2D echo

Als je kiest voor een 3D/4D echo zie je live wat er allemaal in je buik gebeurt. Je ziet je baby bewegen in drie- of vier dimensionaal beeld. Een bijzondere ervaring waar je echt volop van kan genieten.

De mooiste beelden krijg je als je tussen de 24 en 30 weken zwanger bent. Er is dan genoeg onderhuids vet aanwezig, zodat je de wangetjes goed kan zien. Ben je zwanger van een meerling? Dan kan je de echo het beste rond de 15e week inplannen.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 3D/4D echo.

Staat jouw pretecho er niet tussen? Mogelijk wordt deze wel door een ander centrum aangeboden. Bekijk ons overzicht met alle aanbieders van pretecho’s in Nederland om jouw gewenste echo in de buurt te vinden.

Pro Tip 1: Kom bij een echo tussen de 10e en 15e week met een gevulde blaas. Dat betekent: 1 uur van tevoren uitplassen en daarna 2 of 3 glazen water drinken. Hierdoor is het kindje beter te zien op de echo.

Meer uit je pretecho halen? Er zijn aantal zaken die je zelf kunt doen om beter voorbereid te zijn voor je afspraak. Lees al onze tips voor je afspraak. Mocht je al deze tips opvolgen, dan blijft er altijd de kans dat jouw kindje zich verstopt en moeilijk zichtbaar is op de echo. Uiteraard doen de echoscopisten werkzaam bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel hun uiterste best om jouw kindje mooi in beeld te brengen.

Pretecho Echobureau Het Kleine Wonder Den Bommel

Hoeveel kost een pretecho bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel?

Een pretecho maak voor je eigen plezier. Omdat er geen sprake is van een medische indicatie, vergoedt je zorgverzekeraar deze echo’s niet vanuit de basisverzekering. Wil je weten hoeveel een pretecho kost bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel? Bekijk hieronder het heldere overzicht van de kosten: 

De vroege echo noemt men ook wel de 7 weken echo, omdat je vanaf dan het hartje kan zien kloppen. Het is echter mogelijk om tot 12 weken gebruik te maken van deze pretecho. Voor deze echo heb je geen verwijzing van de verloskundige nodig. De kosten van een 7 weken echo bedragen €57,50 (incl. btw) bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel en de echo duurt ongeveer een half uurtje. Na afloop krijg je zes geprinte zwart-wit foto’s mee. Deze echo combineren met een andere? Dat kan. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van het echocentrum.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 7 weken echo

De geslachtsbepaling echo is altijd in 2D bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel en duurt ongeveer twintig minuten. De kosten van geslachtsbepaling zijn slechts €27,50 (incl. btw). Na afloop krijg je zes geprinte zwart-wit foto’s mee. Deze echo combineren met een andere? Dat kan. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van het echocentrum.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de geslachtsbepaling echo

Gedurende je hele zwangerschap kun je bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel een 2D echo laten maken. Je krijgt deze echo niet vergoed omdat er geen medische indicatie is. De kosten van een 2D echo bedragen €57,50 (incl. btw) bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel en de echo duurt ongeveer een half uurtje.

Na afloop krijg je zes geprinte zwart-wit foto’s mee. Deze echo combineren met een andere? Dat kan. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van het echocentrum.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 2D echo

Wil jij alvast kennismaken met je ongeboren kindje? Dan is een 3D/4D echo wat voor jou. Je krijgt de kosten voor deze echo niet vergoed omdat er geen medische indicatie is. De kosten voor een 3D/4D echo bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel bedragen slechts €77,50 (incl. btw). Je mag dan ongeveer drie kwartier naar je kindje kijken. Na afloop krijg je zes geprinte zwart-wit foto’s mee. Deze echo combineren met een andere? Dat kan. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van het echocentrum.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 3D/4D echo.

Pro Tip 2: Afhankelijk van hoever jij bent in jouw zwangerschap, is er de mogelijkheid om een bepaalde pretecho bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel te doen. Kijk hier goed naar voordat je een afspraak inplant.

Ben je bijvoorbeeld 18 weken zwanger, dan is een geslachtsbepaling echo bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel mogelijk. Deze echo wordt door Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel al aangeboden vanaf de 18e week. Pas vanaf deze week kunnen ze je kindje echt goed in beeld brengen en is het uitwendige geslacht ontwikkeld. 100% zekerheid heb je pas na de geboorte, maar vanaf dit moment kan de echoscopiste er behoorlijk zeker over zijn.

Pro Tip 3: Houd er rekening mee dat een pretecho soms niet lukt, omdat de baby net niet goed in beeld ligt bijvoorbeeld. Natuurlijk doet de echoscopist zijn uiterste best om je een mooie, succesvolle pretecho te bieden.

Pro Tip 4: Een pretecho is natuurlijk vooral voor je plezier bedoeld. Het leuke is dat je meerdere mensen mag meenemen om er ook van te genieten.

In tegenstelling tot medische echo’s, waar dit niet is toegestaan. Zijn familieleden, vrienden en ook kinderen welkom, bedenk echter goed of dit handig is. De echocentra beschikken vaak niet over personeel om op kinderen te letten. Informeer altijd bij het echocentrum van je keuze hoeveel mensen je mee kunt nemen in de echoruimte.   

Pretecho Echobureau Het Kleine Wonder Den Bommel

Een hele bijzondere ervaring, maar ook spannende tijd breekt aan. Langzamerhand gaat je buik groeien en kan je je baby voelen bewegen. Je moet nog even wachten totdat je je baby in het echt kunt bewonderen en vasthouden. Gelukkig is het wel mogelijk om alvast te spieken, dankzij een pretecho. Maar wat is dit nu eigenlijk precies? Welke soorten pretecho’s zijn er en wat zijn de verschillen? Om antwoord te geven op al je vragen hebben we een duidelijk artikel over pretecho’s geschreven, waarin we zoveel mogelijk proberen toe te lichten.

Een pretecho is een bijzondere ervaring, iets wat je nooit meer zal vergeten. Een 3D echo bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel, maakt dit moment nog specialer. Een bijzondere pretecho waarbij je jouw ongeboren kind voor het eerst haarscherp en realistisch in beeld wordt gebracht. Je ziet niet alleen de contouren, maar ook het volume van je baby. Heeft hij/zij bolle wangetjes en op wie lijkt hij/zij eigenlijk? Soms zie je ook echt al de mimiek tijdens de echo: boos kijken, lachen, pruilen of even gapen… het is een bijzondere ervaring.

Wil je een 3D echo bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel en zo optimaal genieten van de bijzonder periode die je nu mee maakt? Bekijk dan even wat ze erover zeggen op hun eigen website. 

Pretecho Echobureau Het Kleine Wonder Den Bommel

Genieten van een pretecho bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel? Maak direct een afspraak

Voor pretecho’s ben je van harte welkom bij Echobureau Het Kleine Wonder. Je vindt ze op Voorstraat 32, 3258 BA in Den Bommel. Eén van hun professionele echoscopisten ontvangt je graag in hun echoruimte. Op een ontspannen manier bekijk je samen jouw kindje.

Geef tijdens het maken van je afspraak duidelijk door om welke pretecho het gaat en in welke week van je zwangerschap je zit. Dit maakt het makkelijker om samen een geschikt moment in te plannen voor je pretecho.

Een afspraak voor je pretecho bij Echobureau Het Kleine Wonder in Den Bommel is heel makkelijk en eenvoudig geregeld. 

Deel deze pagina

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Today Closed UTC+2

09:00 - 12:00
 • Monday
  09:00 - 21:00
 • Tuesday
  09:00 - 21:00
 • Wednesday
  09:00 - 21:00
 • Thursday
  09:00 - 21:00
 • Friday
  09:00 - 21:00
 • Saturday
  09:00 - 12:00
 • Sunday
  Day Off
BabyBaby

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services