fbpx
Pretecho Echostudio Elle

Pretecho Echostudio Elle

Pretecho Echostudio Elle

Average Reviews

Foto\'s

Info

Inhoudsopgave

Een pretecho bij Echostudio Elle in Groningen

Je bent van harte welkom voor een pretecho bij Echostudio Elle in Groningen. Je kunt op een ontspannen manier professionele pretecho’s laten maken. Het team van vaste en flexibele echoscopisten is ervaren en gekwalificeerd om je goed uit te leggen wat je ziet.

Boek direct jouw pretecho bij Echostudio Elle

Pretecho in Groningen bij Echostudio Elle: Wat zijn de mogelijkheden?

Voor een pretecho in Groningen kun je bij Echostudio Elle terecht voor diverse pretecho’s, zodat jij gedurende je gehele zwangerschap van je aanstaande kleintje kunt genieten. Bij Echostudio Elle in Groningen kun je terecht voor de volgende pretecho’s: 

De vroege echo noemt men ook wel de 7 weken echo, omdat je vanaf dan het hartje kan zien kloppen. Het is echter mogelijk om tot 12 weken gebruik te maken van deze pretecho. Voor deze echo heb je geen verwijzing van de verloskundige nodig. Het komt wel eens voor dat de pretecho niet lukt, omdat de baby er bijvoorbeeld net niet goed voor ligt.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 7 weken echo

Je fantaseert vast over namen en wilt misschien heel graag het geslacht van je kindje weten. Een geslachtsbepaling echo is hiervoor bedoeld: je komt erachter of je een jongen of meisje bij je draagt. Een mooi moment om even te spieken.

Bij Echostudio Elle in Groningen kan je vanaf de 14e week in je zwangerschap terecht voor een geslachtsbepaling echo.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de geslachtsbepaling echo

Deze pretecho kun je vanaf de 12e week tot de 36e week laten maken. Bij een 2D echo worden platte foto’s gemaakt. Leuk dus voor het plakboek of om even snel aan opa en oma te laten zien. Tijdens de echo hoor je het hartje kloppen en zie je je baby bewegen. Wil je een uitgebreider beeld? Dan kan je ook kiezen voor de 3D/4D echo. 

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 2D echo

Als je kiest voor een 3D/4D echo zie je live wat er allemaal in je buik gebeurt. Je ziet je baby bewegen in drie- of vier dimensionaal beeld. Een bijzondere ervaring waar je echt volop van kan genieten.

De mooiste beelden krijg je als je tussen de 25 en 29 weken zwanger bent. Er is dan genoeg onderhuids vet aanwezig, zodat je de wangetjes goed kan zien. Ben je zwanger van een meerling? Dan kan je de echo het beste rond de 15e week inplannen.  

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 3D/4D echo.

Staat jouw pretecho er niet tussen? Mogelijk wordt deze wel door een ander centrum aangeboden. Bekijk ons overzicht met alle aanbieders van pretecho’s in Nederland om jouw gewenste echo in de buurt te vinden.

Pro Tip 1: Kom bij een echo tussen de 10e en 15e week met een gevulde blaas. Dat betekent: 1 uur van tevoren uitplassen en daarna 2 of 3 glazen water drinken. Hierdoor is het kindje beter te zien op de echo.

Meer uit je pretecho halen? Er zijn aantal zaken die je zelf kunt doen om beter voorbereid te zijn voor je afspraak. Lees al onze tips voor je afspraak. Mocht je al deze tips opvolgen, dan blijft er altijd de kans dat jouw kindje zich verstopt en moeilijk zichtbaar is op de echo. Uiteraard doen de echoscopisten werkzaam bij Echostudio Elle in Groningen hun uiterste best om jouw kindje mooi in beeld te brengen.

Meer uit je pretecho halen? Er zijn aantal zaken die je zelf kunt doen om beter voorbereidt te zijn voor je afspraak. Lees al onze tips voor je afspraak. Mocht je al deze tips opvolgen, dan blijft er altijd de kans dat jouw kindje zich verstopt en moeilijk zichtbaar is op de echo. Uiteraard doen de echoscopisten werkzaam bij SAM& hun uiterste best om jouw kindje mooi in beeld te brengen. 

Pretecho_Echostudio_Elle_Groningen

Hoeveel kost een pretecho bij Echostudio Elle in Groningen?

Een pretecho maak voor je eigen plezier. Omdat er geen sprake is van een medische indicatie, vergoedt je zorgverzekeraar deze echo’s niet vanuit de basisverzekering. Wil je weten hoeveel een pretecho kost bij Echostudio Elle in Groningen? Bekijk hieronder het heldere overzicht van de kosten: 

De vroege echo noemt men ook wel de 7 weken echo, omdat je vanaf dan het hartje kan zien kloppen. Het is echter mogelijk om tot 10 weken gebruik te maken van deze pretecho. Voor deze echo heb je geen verwijzing van de verloskundige nodig. De kosten van een 7 weken echo bedragen €45 (incl. btw) bij Echostudio Elle in Groningen en de echo duurt ongeveer een kwartiertje.

Dit is inclusief één geprinte foto’s. Daarnaast ontvang je meerdere mooie foto’s direct beschikbaar op je telefoon. Zodat je ze makkelijk kan delen met vrienden en familie.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 7 weken echo

De geslachtsbepaling echo is altijd in 2D bij Echostudio Elle in Groningen en duurt ongeveer 15 minuten. De kosten van geslachtsbepaling zijn slechts €45 (incl. btw).

Dit is inclusief een paar geprinte foto’s. Daarnaast ontvang je meerdere mooie foto’s direct beschikbaar op je telefoon. Zodat je ze makkelijk kan delen met vrienden en familie. 

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de geslachtsbepaling echo

Vanaf de 12e week t/m de 36e week dat je zwanger bent, kan je bij Echostudio Elle in Groningen een 2D echo laten maken. Je krijgt deze echo niet vergoed omdat er geen medische indicatie is. De kosten van een 2D echo bedragen €45 (incl. btw) bij Echostudio Elle in Groningen en de echo duurt ongeveer een kwartiertje.

Dit is inclusief een paar geprinte foto’s. Daarnaast ontvang je meerdere mooie foto’s direct beschikbaar op je telefoon. Zodat je ze makkelijk kan delen met vrienden en familie.

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 2D echo

Wil jij alvast kennismaken met je ongeboren kindje? Dan is een 3D/4D echo wat voor jou.
Tussen 25 en 29 weken dat je zwanger bent, kan je bij Echostudio Elle in Groningen terecht voor een 3D/4D echo.  Je krijgt de kosten voor deze echo niet vergoed omdat er geen medische indicatie is. De kosten voor een 3D/4D echo bij Echostudio Elle in Groningen bedragen slechts €110 (incl. btw). Dit is inclusief een paar geprinte foto’s. Daarnaast ontvang je meerdere mooie foto’s direct beschikbaar op je telefoon. Zodat je ze makkelijk kan delen met vrienden en familie.

Bij Echostudio Elle in Groningen duurt de 3D/4D echo ongeveer 30 minuten.

Heb je eerder een echo op verzoek gepland bij Echostudio Elle? Dan krijg je 10% korting op je 3D/4D echo! 

Wil je meer weten wat deze echo inhoudt? Lees dan ons uitgebreid artikel over de 3D/4D echo.

Pro Tip 2: Afhankelijk van hoever jij bent in jouw zwangerschap, is er de mogelijkheid om een bepaalde pretecho bij Echostudio Elle in Groningen te doen. Kijk hier goed naar voordat je een afspraak inplant.

Ben je bijvoorbeeld 14 weken zwanger, dan is een geslachtsbepaling echo bij Echostudio Elle in Groningen mogelijk. Deze echo wordt door Echostudio Elle in Groningen al aangeboden vanaf de 14e, maar bij voorkeur 15e week. Pas vanaf de 14e of 15e week kunnen ze je kindje echt goed in beeld brengen en is het uitwendige geslacht ontwikkeld. 100% zekerheid heb je pas na de geboorte, maar vanaf dit moment kan de echoscopiste er behoorlijk zeker over zijn.

Pro Tip 3: Houd er rekening mee dat een pretecho soms niet lukt, omdat de baby net niet goed in beeld ligt bijvoorbeeld. Natuurlijk doet de echoscopist zijn uiterste best om je een mooie, succesvolle pretecho te bieden.

Pro Tip 4: Een pretecho is natuurlijk vooral voor je plezier bedoeld. Het leuke is dat je meerdere mensen mag meenemen om er ook van te genieten.

In tegenstelling tot medische echo’s, waar dit niet is toegestaan. Zijn familieleden, vrienden en ook kinderen welkom, bedenk echter goed of dit handig is. De echocentra beschikken vaak niet over personeel om op kinderen te letten. Informeer altijd bij het echocentrum van je keuze hoeveel mensen je mee kunt nemen in de echoruimte. 

Pretecho_Echostudio_Elle_Groningen_2

Een hele bijzondere ervaring, maar ook spannende tijd breekt aan. Langzamerhand gaat je buik groeien en kan je je baby voelen bewegen. Je moet nog even wachten totdat je je baby in het echt kunt bewonderen en vasthouden. Gelukkig is het wel mogelijk om alvast te spieken, dankzij een pretecho. Maar wat is dit nu eigenlijk precies? Welke soorten pretecho’s zijn er en wat zijn de verschillen? Om antwoord te geven op al je vragen hebben we een duidelijk artikel over pretecho’s geschreven, waarin we zoveel mogelijk proberen toe te lichten.

Een pretecho is een bijzondere ervaring, iets wat je nooit meer zal vergeten. Een 3D/4D echo bij Echostudio Elle in Groningen, maakt dit moment nog specialer. Een bijzondere pretecho waarbij je jouw ongeboren kind voor het eerst haarscherp en realistisch in beeld wordt gebracht. Je ziet niet alleen de contouren, maar ook het volume van je baby. Heeft hij/zij bolle wangetjes en op wie lijkt hij/zij eigenlijk? Soms zie je ook echt al de mimiek tijdens de echo: boos kijken, lachen, pruilen of even gapen… het is een bijzondere ervaring.

Wil je een 3D/4d echo bij Echostudio Elle in Groningen en zo optimaal genieten van de bijzonder periode die je nu meemaakt? Maak dan direct een afspraak via de button op deze pagina. 

Pretecho_Echostudio_Elle_Groningen_3

Genieten van een pretecho bij Echostudio Elle in Groningen? Maak direct een afspraak

Voor pretecho’s ben je van harte welkom bij Echostudio Elle. Je vindt ze op Lopende Diep 1
9712 NV in Groningen.
Eén van hun professionele echoscopisten ontvangt je graag in hun echoruimte. Op een ontspannen manier bekijk je samen jouw kindje.

Geef tijdens het maken van je afspraak duidelijk door om welke pretecho het gaat en in welke week van je zwangerschap je zit. Dit maakt het makkelijker om samen een geschikt moment in te plannen voor je pretecho.

Een afspraak voor je pretecho bij Echostudio Elle in Groningen is heel makkelijk en eenvoudig geregeld. 

Iedereen is welkom voor een echo bij Echostudio Elle

Iedereen is welkom bij ons voor een medische echo of een echo op verzoek. Je kunt vanuit alle verloskundig zorgverleners bij ons terecht.


Onze apparatuur is van de hoogste kwaliteit en dit levert vaak prachtige plaatjes van je baby op. Door onze verloskundige achtergrond kunnen we je naast uitgebreide uitleg bij de echo ook antwoord geven op veel vragen. Dit geeft een ultieme echobeleving in een persoonlijke en ontspannen sfeer.
Naast een paar uitgeprinte plaatjes sturen we de mooiste beelden direct digitaal naar je op! Dit is onze standaard service dus je kunt na de echo gelijk de mooiste foto’s doorsturen naar wie je maar wilt!

Deel deze pagina

WhatsApp
Twitter
Facebook
Email

Today Closed UTC+1

 • Monday
  08:30 - 17:00
 • Tuesday
  08:30 - 17:00
 • Wednesday
  08:30 - 17:00
 • Thursday
  08:30 - 17:00
 • Friday
  08:30 - 17:00
 • Saturday
  Day Off
 • Sunday
  Day Off
BabyBaby

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services